Jubileumswhiskey – erbjudande

Hej!
På uppdrag av styrelsen i officersföreningen har jag och Mats Eriksson fått uppdraget att ta fram en jubileumswhisky till firandet av 100 års jubileet för flytten av Södermanlands Regemente från Malmahed till Strängnäs.Jag behöver per e-post en intresseanmälan av hur många flaskor ni är intresserade av senast 2020-04-29, då avsikten är att kunna leverera flaskorna senast i samband med jubileet augusti 2021, det korta tidsförhållandet är med anledning av hur många fat vi vågar beställa, inför 300-årsjubileet beställdes 267 flaskor som gick som smör i solsken.


Whiskyn som vi har för avsikt att beställa är ifrån High Coast Distillery ( tidigare Box) som är etablerade uppe i Bjärtrå Sverige.
Whiskyn är en singel malt, cask strength med en fatstyrka på ca: 63%, receptet är orökigt och lagrat för första gången på amerikanska bourbon fat av storleken ( ett ankare, ca: 40 liter) lagringstiden är drygt 5 år (vilket motsvarar ca 10-15 år på klassiska fat från Skottland som normalt ligger på 250-500 liter.
Storleken på flaskorna är 50 cl.
Eftersom det finns ett antal fat av samma typ och recept, kommer dessa att blandas för att buteljeras.
Föreningen kommer att tillåtas ha egen symbol med text på etiketten vilket innebär att detta blir en limiterad utgåva.
PRISET KOMMER ATT VARA CA: 650kr/ flaska
Betalning sker i samband med leverans.

Så det jag önskar är alltså en intresseanmälan alt. beställning av antalet flaskor av dig så att jag vet hur många flaskor jag skall beställa initialt 2020-04-29, därefter går det att justera beställningen, men intresseanmälan styr hur många fat vi vågar beställa.

Beställning görs till Kn Stefan Joon
familjen.joon@telia.com
070-2680356