Ordförandens sommarhälsning

Ärade medlem i vår kamratförening.

Hoppas att allt är bra med Dig, dina nära och kära. Det var nog få av oss som trodde att den här pandemin skulle hålla på så länge som den verkar göra. Nu kan vi ju dock (hoppas jag) se ljuset i tunneln. I skrivande stund minskar smittspridningen snabbt samtidigt som antalet vaccinerade ökar. Nu verkar det bara vara deltavarianten (tidigare Indiska) som lurar i vassen.

I styrelsen har vi dock fortsatt jobba på med planering och omplanering, genom digitala möten naturligtvis. Tidigare tvingades vi ju besluta att genomföra 101 års jubileum nästa år istället för det planerade 100 års jubileet i år.

I kväll (den 17 juni) hade vi åter ett möte via Teams då vi fattade beslutet att även ställa in årets Stäketfest - allt utifrån de rekommendationer och regler som FHM skisserat inför återöppnade.

Det innebär att återstarten kommer att ske i samband med årets höstmiddag den 23 oktober och därefter fortsätter det med föredrag och Lillejul enligt bifogat program. Låt oss verkligen hoppas att detta går i lås.

Avslutningsvis vill jag passa på att önska er alla en riktigt skön sommar, så ses vi i höst.

Bengt Degerman

Ordförande

Reviderad verksamhet 17 juni 2021 (Q1 2022) för Lilla (officerarnas) kamratföreningen

MånadAktivitetAnm
Juni, Juli 2021Ingen aktivitet
Augusti 2021Styrelsemöte 13 augustiUppstart efter COVID
Oktober 2021Brädspel torsdagen den 7 oktober

Höstmiddag 23 oktober
Anmälan K-A Ahlqvist

Uppstart i föreningen
November 202111 november Föredrag Säkplo analys kring Östersjön/närområdet?C J2 öv Lönngren samt pristagare GA v S priset 2019 mj Jonas Björkqvist
December 2021Lillejul genomförs lördagen den 18 decInbjudan eso
Februari/mars 2022Föredrag 24 feb Ukraina
Brädspel torsdagen den 24 mars
Jan Almgård samt pristagare GA v S priset 2020 övlt Anders Westberg
April/majÅrsmöte torsdag 5 majGenomförs på Bishop enligt särskild kallelse samt föredrag av 2021 års pristagare GA v S priset.